Despre noi

Tabăra Trăiește Altfel

Prin taberele organizate anual, ne propunem să comunicăm adevărul despre Dumnezeu și credința creștină. Totodată, ne dorim să oferim un cadru în care tinerii creștini să găsească răspunsuri la întrebări, la problemele cu care se confruntă, să întâlnească oameni de la care au de învățat și care sunt dispuși să îi asculte.

Având în vedere că cei mai mulți participanți sunt elevi și studenți, și ținând cont de faptul că la aceste vârste tinerii se confruntă cu numeroase schimbări, probleme, decizii pe care trebuie să le ia, temele taberei au fost alese cu scopul de a stârni interesul tinerilor și de a răspunde nevoilor lor.

În cele zece ediții desfășurate până în prezent, au fost abordate subiecte precum: identitatea, caracterul, dorința de schimbare, puterea de a o lua de la capăt, relațiile cu cei din jur, anturajul sau familia.

Programul include timp de închinare, părtășie și mesaj, activități de socializare, de muncă în echipă, activități recreative, competiții sportive (fotbal, volei, tenis de picior), foc de tabără dar și implicarea la buna desfășurare a taberei.

În acest an TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL 2022 – ÎNDRUMAT va avea loc în perioada 24 (după-masa) – 30 iulie la Șuncuiuș, Bihor.